Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещите в Русе - снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
    първо не знам защо изобщо си решил че става дума тука за някакви легенди и също така не знам защо държиш тон ???? с какво заслужихме тая лошотия ????
    второ защо вземаш отношение по темата а сега се дърпаш да отговориш какво точно имаш предвид ???
    и трето кои ти каза че ние сме многознаещи или това е твоето мнение ???
    четвърто защо след като си сигурен че знаеш предназначението и зашо не го обясни с прости думи а реши да подскачаш като ощипана ученичка и да хленчиш
    не държа никакъв тон най-малкото пък на теб поради простата причина че те уважавам като човек и с нищо не сте заслужили лошотията спомената по горе, не си мисля за никакви легенди а твоя прител те изтъкна(аз също бих), не се стигна до обяснение за тетроетила а за неговото ползване, и мисля че не хленча като ученичка. Предлагам да сложим край на този спор или както го наречете, защото като се видим да си приказваме за хубави работи а не да коментираме постовете ни у форума щот повечето са въздух.
    Last edited by Ivo Mitkowsky; d.m.y г., 07:13.
    Kappa SW
    Bravo GT
    Mondeo RS

Comment

• имам друг двигател които искам да съсипя , тъй че да се върнем на въпроса , имате ли представа от къде мога дакупя ТЕТРАЕТИЛ ?
      sigpic...изчуквам коли и собственичките им...166 2.5 V6 24V SportTronic
      155 2.0 16V ....евридейката
      ex. 156 2.0 16V ....починала в приключения
      ex. 155 1.8 8V

Comment

• Първоначално публикувано от Martini_Racing Покажи съобщение
        имам друг двигател които искам да съсипя , тъй че да се върнем на въпроса , имате ли представа от къде мога дакупя ТЕТРАЕТИЛ ?
        ами мисля че на ул.Дунав 10 може и да има ако се сещаш къде е до уч. Христо Ботев минаваш Чарлино и големия прощад където е гледай за като идваш от даскалото не първата а втората пресечка надясно(еднопосочна е) но не съм сигурен, един познат от там си взе доста концентрати. Дано да намериш
        Kappa SW
        Bravo GT
        Mondeo RS

Comment

• дълбоко се съмнявам да намерите в свободна продажба тая автомобилна отрова

Comment

• Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщение
            ами мисля че на ул.Дунав 10 може и да има ако се сещаш къде е до уч. Христо Ботев минаваш Чарлино и големия прощад където е гледай за като идваш от даскалото не първата а втората пресечка надясно(еднопосочна е) но не съм сигурен, един познат от там си взе доста концентрати. Дано да намериш
            там магазин ли има или трябва да търся някого ?
            ex. 155 1.8 8V

Comment

там магазин ли има или трябва да търся някого ?
              нещо като магазин е влиза се във входа на сградата тази дългата но не таз светлата с новата изолация а входа се пада срещу новострояща се сграда
              Kappa SW
              Bravo GT
              Mondeo RS

Comment

нещо като магазин е влиза се във входа на сградата тази дългата но не таз светлата с новата изолация а входа се пада срещу новострояща се сграда
                мерси за инфото
                ex. 155 1.8 8V

Comment

• баси мамата .... ко стана тука ве ... квай тааа тишина
                  делта а скарай са ве рошав ... че глей ква скука е настанала
                  ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• аве немит кат ти е скучно па намери си някои вълк да ти върти тититки ко ма занимаваш

Comment

• Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
                      аве немит кат ти е скучно па намери си някои вълк да ти върти тититки ко ма занимаваш
                      хеахеах тва не е проблем :Д
                      вари земи подметки е ела стиа си ма обеснявал некъпан

Comment

• палките Ви дойдоха, неделя ги имате
                        Kappa SW
                        Bravo GT
                        Mondeo RS

Comment

палките Ви дойдоха, неделя ги имате
                          разбрах вече

Comment

палките Ви дойдоха, неделя ги имате

за кви палки става въпрос колега ?
                            ex. 155 1.8 8V

Comment

за кви палки става въпрос колега ?
                              във форума има един човек acko88 който продава сгъваеми палки
                              Kappa SW
                              Bravo GT
                              Mondeo RS

Comment

във форума има един човек acko88 който продава сгъваеми палки
                                на кви пари ?
                                ex. 155 1.8 8V

Comment

Working...
                                X